Monday, January 5, 2009

Ανακοίνωση Κυκλοφορίας: FreeBSD 7.1-RELEASE


Σήμερα το πρωί, το FreeBSD Project ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία της έκδοσης 7.1-RELEASE. Το 7.1-RELEASE βελτιώνει την πολύ καλή 7.0-RELEASE, με διορθώσεις και νέα προγράμματα οδήγησης. Συνίσταται ανεπιφύλακτα η χρήση της από όσους ήδη εκτελούν το 7.0 αλλά και από όσους παρέμεναν μέχρι τώρα στη σειρά 6.Χ (η οποία αναμένεται να σταματήσει μετά το 6.4-RELEASE).
Mπορείτε να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά του 7.1-RELEASE στη σχετική ανακοίνωση:

FreeBSD 7.1 Release Announcement

Το docs CD και το DVD της 7.1-RELEASE περιέχει και το Ελληνικό Εγχειρίδιο, αποτέλεσμα επίπονης εργασίας του FreeBSD Greek Documentation Project. Ευελπιστούμε στην 7.2-RELEASE το Εγχειρίδιο να έχει ολοκληρωθεί πλήρως καθώς απομένουν 10 κεφάλαια για την ολοκλήρωση της μετάφρασης και του δεύτερου μέρους (Administration Handbook).

Στο DVD (και το docs CD) η ελληνική τεκμηρίωση βρίσκεται στον κατάλογο:

/usr/share/doc/el_GR.ISO8859-7

Για όσους το επιθυμούν, το Εγχειρίδιο είναι διαθέσιμο και σε μορφή PDF (Το αρχείο έχει ενημερωθεί πρόσφατα, και είναι πιο σύγχρονο από αυτό που περιέχεται στο DVD).

Μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε διαθέσιμη έκδοση του FreeBSD από κάποιο από τα πολλά mirror sites. To 7.1-RELEASE έχει ήδη εμφανιστεί στους FTP servers μεγάλων ελληνικών ISPs.

Καλή ανάγνωση και καλή εγκατάσταση!

No comments: